Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани

Правителството отпусна средства на Община Пордим за решаване на дългогодишен проблем

С решение №293 от 12 април на Министерски съвет за одобряване на финансиране на дейности за непредвидени и/или неотложни разходи за предотвратяване, овладяване и преодоляване на последиците от бедствията са отпуснати средства в размер на 1 165 110лв на Община Пордим за неотложни възстановителни работи на обектите „ДЕРЕ“  на река след горестоящите язовири, преминаващо през село Борислав и „МОСТ“ от четвъртокласен път LOV 1065 ДО ОК 47 над река, преминаваща през село Борислав.

С изпълнението на този проект ще се реши дългогодишен проблем и компрометирания мост на реката, както и със затлачванията.

С изграждането на новия мост ще се даде възможност на тежкотоварните автомобили и друга техника да преминават по четвъртокласния път LOV 1065 ДО ОК 47 , като амбицията на Община Пордим е на един по-късен етап този път да бъде изцяло реновиран и най-пряката връзка с новоизграждащата се автомагистрала „ХЕМУС“, информират от Общинска администрация Пордим.

Източник: Плевен За Плевен

Подобни публикации

Back to top button