Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

Остават броени дни за участие в Петия международен конкурс за млади оперни певци в Плевен

Остават броени дни за приемане на кандидати за участие в Петия международен конкурс за млади оперни певци “Гена Димитрова”. Това съобщиха от Плевенската филхармония, която е организатор на престижното творческо състезание с подкрепата на Министерството на културата и Община Плевен.

Както БТА писа конкурсът ще се състои от 16 до 19 май т.г. Жребият за участие ще се определи на 15 май в Регионалния исторически музей в Плевен.

Заключителният концерт на лауреатите ще се проведе с оркестъра на Плевенската филхармония на 19 май в зала „Емил Димитров” на читалище “Съгласие-1869”.

За пръв път тази година ще бъде присъдена награда „Гран при“ – Голяма награда „Гена Димитрова“ (5000 лв.), осигурена от Ротари клуб Плевен Центрум.

Кандидатури за участие ще се приемат до 2 май на e-mail: plevenphil@abv.bg. От Плевенската филхармония припомнят информацията за участие в петото издание на своя сайт.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button