Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика
Популярно

Областна администрация – Плевен получи изборните книжа за предстоящия вот на 2 април

В Областна администрация – Плевен, „Демакс“ АД – София достави изборните книжа, оборудване за видеонаблюдение и ролки с хартия за машинно гласуване във връзка с произвеждането на избори за народни представители на 2 април.

Това стана вчера в присъствието на представител от екипа по организационно-техническа подготовка за произвеждане на изборите, под ръководството на главния секретар на Областна администрация Ирена Христова, ръководител на екипа и представители на РИК – 15 Плевен.

На 27 март, понеделник, се очаква да пристигнат печатите на секционните избирателни комисии и подвижните СИК. В същия ден по одобрен от областния управител на Плевен Иван Петков график, от 13:00 часа, в зала „Плевен“ на Областна администрация ще започне раздаването на изборните книжа и материали заедно с печатите на единайсетте общини от област Плевен.

На 28 март в плевенската печатница „ЕА“ ще бъдат предадени изборните бюлетини на упълномощени представители от областната администрация и представители на РИК-15 Плевен, каза Ирена Христова. Създадена е необходимата организация по осигуряване на охрана от МВР при транспортиране на бюлетините до сградата на Областна администрация – Плевен.

Източник: Посоки Плевен – Новинарски сайт

Подобни публикации

Back to top button