Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Любопитно
Популярно

Най-смъртоносните змии показаха на изложба в Плевен

От днес посетителите на Регионалния исторически музей в Плевен, освен 180 000-те музейни единици, ще могат да се запознаят и с най-отровните влечуги в света.

Те са подредени в изложбата “Зоотерариум”, а организатори на атрактивната жива експозиция са отдел “Природа” на музея и терариумът на сдружението за екзотични животни в Хасково.

Изложбата гостува в музея от днес до 11 ноември. До 1 ноември работното време на РИМ – Плевен е от 10.30 до 18 часа, а след това – от 10 до 17.30 часа, уточниха от институцията на Facebook страницата си.

Посетителите ще могат да видят отблизо, но безопасно разстояние, кралска кобра, тайпани, мамби, отровници, гърмящи змии, смоци, питони и други влечуги. Студенти и ученици, както и деца до 6 години ще влизат с отстъпка – съответно 4 лева и 3 лева за билет, а за останалите посетители входът е 5 лева.

В музея в плевен посетителите обичайно могат да разгледат предмети, първите от които разкрити при разкопки в крепостта Сторгозия. В РИМ – Плевен се намира и постоянна експозиция – залата за голямата оперна прима Гена Димитрова.

Източник: DIR.BG

Подобни публикации

Back to top button