Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

На 7 април МУ – Плевен дипломира тържествено Випуск 2023 на Факултет „Обществено здраве“

По традиция с тържествена промоция Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) ще дипломира Випуск 2023 на Факултет „Обществено здраве“ на 7 април – Международен ден на здравето и празник на работещите в здравеопазването. Дипломи ще получат общо 54 бакалаври и магистри от специалностите „Управление на здравните грижи” и „Обществено здраве и здравен мениджмънт“.

Дипломантите завършили с отличие от Випуск 2023 са 21, като отличникът с най-висок успех е Жулиета Йорданова Иванова, бакалавър по Управление на здравните грижи. Отличниците ще бъдат наградени с плакети и подаръци.

Тържественият ритуал по дипломиране на абсолвентите на Факултет „Обществено здраве“ ще води деканът проф. д-р Милена Карчева, а дипломите ще връчи ректорът проф. д-р Добромир Димитров, който ще поздрави дипломантите. За втора година дипломантите, станали родители по време на следването, ще бъдат изненадани с подаръци от партньори на висшето училище за успешното съчетаване на следването с майчинството.

Медицински университет – Плевен по традиция провежда тържествения ритуал по дипломиране на Факултет „Обществено здраве“ на 7 април – Световен ден на здравето. На тази дата през 1948 г. е основана Световната здравна организация. В България международният ден на здравето се чества като Ден на работещите в здравеопазването от 06.02.1964 г. Тази година мотото на празника е „Здраве за всички“ (Health for All).

Източник: BG Север – Новини на часа – Информационен сайт

Подобни публикации

Back to top button