Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани

МВР – Плевен с мерки за опазване на реда по време на Великденските празници

Служители на ОДМВР – Плевен са ангажирани в охраната на обществения ред и контрола за безопасно движение по време на предстоящите християнски Великденски празници.

Екипи на РДПБЗН проверяват всички храмове.

Във връзка с предстоящите Великденски празници в ОДМВР-Плевен е изготвен план за действие, свързан с охраната на обществения ред, превантивни мерки за безопасно движение по пътищата, предотвратяване и разкриване на престъпления срещу собствеността на гражданите. Екипи на РДПБЗН-Плевен извършват тематични проверки по линия на пожарната безопасност в храмовете, където ще се отслужват литургии за Великден.

Засилено полицейско присъствие е предвидено в района на църквите по време на празниците, на жп гари, автогари, базари и тържища за опазване на обществения ред. От отдел „Охранителна полиция“ напомнят на гражданите, че местата, на които има струпване на хора, са притегателни за джебчии. Затова при пазаруване е необходима засилена бдителност за опазване на чанти, портмонета, документи. При необходимост да се подаде своевременно сигнал на тел.112 или в най-близкото полицейско управление.

Източник: Начало – Плевен прес | Новини и актуална информация Плевен

Подобни публикации

Back to top button