Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Култура
Популярно

Джаз – Брас бенд фест “От бай Дико до “Тико, тико…”

В Плевен с дефилета ще започват трите концертни вечери на Брас бенд фест "От бай Дико до "Тико, тико…"

В Плевен с дефилета ще започват и трите концертни вечери на традиционния вече за града Брас бенд фест “От бай Дико до “Тико, тико…”. Началото ще бъде поставено на 14 септември, четвъртък, съобщават от общината, която е организатор на фестивала.

За участие са поканени духови оркестри от страната и от побратимения на Плевен град в Република Северна Македония Битоля.

Дефилетата ще започват и в трите дни от 18:00 часа от площад “Възраждане” през Градската градина до Регионалния исторически музей. Първата фестивална вечер от 18:30 ч. на сцената в парка на музея ще се представи Духов оркестър “Битоля”, а от 19:30 часа – Духова музика “Заедно” (Троян), от 20:30 часа е представянето на Биг бенд “Стара Загора”.

На 15 септември след дефилето започва концертът на Духов оркестър “Търговище”, от 19:30 на сцената излиза Духов оркестър “Габрово”, последни ще свирят Духов оркестър “Видин” в 20:30 часа.

В третия ден на фестивала, 16 септември, са концертите на Духов оркестър “Пловдив” – от 18:30 часа, Биг бенд “Велико Търново” – от 19:30 часа и Биг бенд “Плевен”, които ще закрият фестивала с програма от 20:30 часа.

БТА припомня, че от началото на месеца това е вторият музикален фестивал в Плевен. Снощи приключи седмото издание на Есенния джаз фест, който в три вечери предложи концерти с едни от популярните имена в българския джаз.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button