Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Сдружението на сираците започва благотворителна великденска акция за деца от социални центрове

Националното сдружение на сираците в България (НССБ) стартира традиционната си благотворителна кампания “Великден за всяко дете”. Това съобщи за БТА Слави Михайлов, председател на организацията.

Както всяка година и сега нашата цел е да зарадваме с празнични торбички, в които има козунак и лакомства, деца в неравностойно положение, подчерта Михайлов.

От Сдружението са си поставили за цел да изненадат в дните преди светлия християнски празник повече от сто деца от социални центрове и от семейства в неравностойно положение от Роман, Лом, Пордим, селата Згалево и Садовец.

Средствата за кампанията се набират по сметка на НССБ, която е публикувана на официалната му страница във фейсбук.

БТА припомня, че Сдружението на сираците провежда и тази година година друга своя популярна благотворителна инициатива в подкрепа на абитуриенти в неравностойно положение. Очаква се да бъдат подпомогнати с тоалет и обувки за бала 19 абитуриенти от училища в Плевен, Кнежа, Никопол, Белене, Долна Митрополия, Ябланица, Варна и Лом.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button