Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

С концерти, шествие и тържествен ритуал Плевен чества 24 май

С шествие, чието начало е в 10.30 часа от пл. „Стефан Стамболов“, продължават инициативите на празничния 24 май, сряда. Традиционно шествието, в което ще се включат ученици, учители, студенти и преподаватели от Педагогическия колеж, ще премине по главната пешеходна улица „Васил Левски“ и ще се насочи към паметника на светите братя на едноименната улица, където ще се влее второ шествие от студенти и преподаватели от Медицински университет – Плевен.

След тържествения ритуал в 11.00 часа и поднасянето на цветя и венци присъстващите ще се отправят към стълбите на сградата на Областна администрация срещу Големия фонтан. Честването ще продължи с хорово изпълнение на химна „Върви, народе възродени!”.

В алеята пред Военния клуб в 10.00 часа ще бъде открит Празник на книгата, а в 12.00 часа пред Центъра за работа с деца започва „Школото“, представление на Диян Павлов – Джими.

Източник: BG Север – Новини на часа – Информационен сайт

Подобни публикации

Back to top button