Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани

Община Плевен подкрепя кампанията „Мото Коледа Плевен`2023“,

Община Плевен се включва в кампанията „Мото Коледа Плевен`2023“, част от Българската Мото Коледа. На среща с Божана Костова – представител на общността на мотористите в града, които са организаторите на проявата, кметът д-р Валентин Христов пое ангажимент за пълно съдействие от страна на местната управа по въпросите, касаещи провеждането на инициативата. От днес в сградата на Общината е поставена и дарителска кутия.

Освен идеята за повече празнично настроение, „Мото Коледа Плевен`2023“ за поредна година има своята благотворителна кауза – да подкрепи деца в нужда. „За първа година имаме и банкова сметка за дарения от чужбина или от хора, които нямат възможност физически да се включат в нашата кампания“, информира Божана Костова. Номерът на сметката е поместен на страницата на кампанията в социалната мрежа Фейсбук. Организаторите планират и благотворителен базар.

По традиция финалът на кампанията ще бъде поставен с мото шествие от дядоколедовци по улиците на Плевен навръх празника Рождество.

Община Плевен

Подобни публикации

Back to top button