Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

Кметът на Плевен Георг Спартански с поздрав за 1-ви юни

Скъпи деца, уважаеми родители!

1 юни винаги се е празнувал като ден на детето. В този ден всички ние, възрастните, си спомняме детството, но едновременно с това се стремим да направим така, че за нашите деца 1 юни – Международният ден на детето, да бъде запомнящ се празник. В тази връзка днес ще имаме весело и прекрасно карнавално шествие, което ще започне в 17.30 часа от театъра до Градската градина, в което ще участват стотици деца от нашите детски градини заедно със своите учителки и своите родители. Ще се включа и аз, за да си спомня детските години.

Ще направим едно весело шоу, надявам се да се хареса на всички деца, ще раздадем и балони, както традиционно правим, а в Градската градина ще има и забавни игри. Децата са най-хубавото, което имаме, най-скъпото, най-ценното, те са смисъла на всичко, което правим, смисъла на нашия живот. Винаги съм казвал, че сме длъжни да направим всичко възможно децата ни да живеят в по-красива среда, в по-добър свят, в по-слънчеви дни, да имат възможности да играят, да учат, да спортуват, да се веселят и в тази връзка е необходимо да бъдат здрави. Затова, на днешния шарен, весел, слънчев празник пожелавам и на родителите на децата да бъдат здрави, да сбъдват мечти и плановеи нека осигурим безгрижно и щастливо детство на нашите деца, за да я има България и нашия прекрасен град да има по-добро бъдеще.

Честит празник, скъпи деца!

Честит празник, уважаеми родители!

Благодаря ви, че сте избрали Плевен – заедно да живеем в града, да го развиваме, тук да отглеждаме нашите деца и градът ни да бъде една от перлите в огърлицата на красивите български градове!

Източник: Община Плевен

Подобни публикации

Back to top button