Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Гулянци ще е домакин на областния финал на “Млад огнеборец”

Участие във финалния етап на надпреварата ще вземат първенците от общините в област Плевен

На 28 април на Спортния комплекс в гр. Гулянци се проведе традиционното общинско състезание по пожаро-приложен спорт „Млад огнеборец”, в което участваха училищните отряди на СУ „Хр. Смирненски” гр. Гулянци, СУ „Асен Златаров” с. Гиген, ОУ „Хр. Ботев” с. Милковица и ОУ „Хр. Ботев” с. Брест. Организатор на мероприятието е РС ПБЗН гр. Гулянци.

Младите огнеборци се състезаваха в две дисциплини – “Щафетно бягане с препятствия” и “Бойно разгръщане на състезателна пътека”.

Най-добре в дисциплините се представиха момичетата и момчетата от отряда на СУ “Христо Смирненски” гр. Гулянци и те се класираха на първо място. На второ място остана отбора на Милковица, трети се класираха Гиген и четвърти – Брест.

Началникът на РС ПБЗН гр. Гулянци – Валери Предов награди отрядите с грамоти, топки и купа за първенците и обяви, че тази година Гулянци ще е домакин и на областния етап от надпреварата “Млад огнеборец”, на 10 май.

Източник: Последни новини от България: политика, бизнес, спорт, общество – pleven.utre.bg

Подобни публикации

Back to top button