Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини

Посрещаме Нова година в Плевен с “Диана експрес”

В 21.00 часа на 31 декември започва организираният от Община Плевен концерт, с който ще отбележим настъпването на Новата 2024 година. На сцената на пл. „Възраждане“ ще се качат младите музикални звезди д-р Мартин Николов, Елизабет Захариева, Борислав Ковачев, водещ е Ива Николова, след това ще слушаме плевенчани от рок група „Ватикана”. Музикантите от легендарната рок група „Диана Експрес“ са акцент в тазгодишния концерт, тях ще слушаме и гледаме от 23.00 часа.

Плевенчани и гостите на града ще бъдат поздравени от кмета д-р Валентин Христов в последните минути на 2023-а, в полунощ празнични фойерверки ще озарят небето, а дошлите на площада ще могат заедно да се хванат на традиционното Дунавско хоро.

За избралите да се присъединят към празника на открито ще има безплатно баница, червено вино и късмети, с които Община Плевен отправя благопожелания за Новата 2024 година.

Подобни публикации

Back to top button