Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

Младежки център за неформално образование – Плевен с полезни инициативи

Младежкият център е учреден през 2013 год. от Сдружение „ОбзорАрт“ като неформална структура на организацията за надграждане на граждански знания, компетенции и личностно израстване на младите хора от нашия град, чрез неформално образование, младежка активност и участие в международни обмени и проекти.

През настоящата година  Община Плевен предостави безвъзмездно къщата на Ангел Спасов, намираща се на ул. „Трапезица“ № 18 за физическо място на Младежкия център за неформално образование. Къщата разполага с три работни помещения и малка пристройка, в които младежките дейности ще могат да се осъществяват целодневно и целогодишно. Освен обучителни сесии, в Центъра ще се провеждат занимания на клубовете по интереси и изкуства. Всички дейности са безплатни и достъпни за младите хора на нашия град.

Единствените проблеми пред стартиране на дейностите на Младежкия център са липсата на средства за ремонтните дейности и за обезпечаване на консумативите му (електроенергия и вода).

Търсим спомоществователи, дарители и наши съграждани, които не са безразлични към идеите на младите хора на Плевен и имат волята и желанието да подкрепят финансово инициативата им за създаване на единственото младежко пространство в нашия град, необходимо за развитието им и за сбъдване на мечтите им.

Затова каним медиите за партньори, за да стигне тази информация за всички, за да осигурим прозрачност и видимост.

И стартираме дарителска кампания.

Затова сме извадили специална банкова сметка

BG74FINV91501017698641 в Първа инвестиционна банка, само за обезпечаване на центъра, която има надзорник – счетоводител експерт до която младежите имат достъп, избрани двама младежи имат пълномощни за банковата сметка за информация и контрол. Това е крачка за овластяването им и за развитието им като зрели хора.

Източник: Начало – Плевен прес | Новини и актуална информация Плевен

Подобни публикации

Back to top button