Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини

Лошо време отлага представлението на “ABBA Symphony” в Плевен

В Плевен поради прогноза за лошо време представлението на спектакъла “ABBA Symphony” на Люси Дяковска и Милица Гладнишка утре се отлага за 14 юни. Това съобщиха за БТА организаторите.

Очакваното музикално представление е пренасрочено за следващата вечер – сряда, за най-голямата сцена на открито в града – Летен театър ”Кайлъка”, с оркестъра на Плевенската филхармония. Билетите ще важат без презаверка, увериха организаторите. Люси Дяковска и Милица Гладнишка ще представят песни на АББА в нови аранжименти, дело на Георги Милтиядов и Пламен Проданов. Продукцията ще дирижира маестро Георги Милтиядов. Спектакълът е част от национално турне, което ще продължи в редица градове, както и в столичната зала ”България”.

Проектът е част от програмата за отбелязване 70-годишнината на Плевенската филхармония. На тази годишнина е посветена още една музикална вечер. Тя ще премине под палката на маестро Найден Тодоров в Летен театър ”Кайлъка” на 27 юни. На сцената под звездите и кайлъшките скали ще бъде представена ”Травиата” на Джузепе Верди под режисурата на Надя Христозова. За главните роли са поканени певци с международна кариера. Както БТА съобщи, също в Летен театър ”Кайлъка” ще бъде показан за първи път и съвместен концерт на Северняшкия ансамбъл “Иван Вълев” – Плевен и Професионалния фолклорен ансамбъл “Странджа” от Бургас на 16 юни – петък. Входът е свободен.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button