Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

Кнежа отново се превърна в център на българската култура, традиции и фолклор!

Всяка година най-големият фолклорен празник „Майски Кукутановец“ събира хора от близо и далеч, за да усетят духа на българщината и да се забавляват от сърце.

Зоопарк „Гергана“ кипеше от добро настроение, песни и танци. Гостите на празника имаха възможността да посетят кулинарната ни изложба, подготвена от училищата, детските градини, пенсионерски клубове и Институт по царевица гр. Кнежа. Нашият приятел от Родопите, Шеф Джевдет, отново бе при нас, за да ни приготви вкусно чеверме.
Празничната програма започна с водосвет и освещаване на курбана за здраве и благополучие на всички граждани и гости на града.
Хиляди граждани и гости на Община Кнежа, посетиха празненството ни, за да се порадват на изпълненията на легендарната Валя Балканска, гайдаря Петър Янев и фолклорната певица Боряна Василева, а преди големите звезди публиката подгряха ВГ „Мелодия“ при НЧ „Борба 1896“ гр. Кнежа и ВГ „Калинка“ при ДГ „Огнян Михайлов с ръководител г-жа Мая Няголова.
Информация и снимки: официална фейсбук страница на Илийчо Лачовски, кмет на община Кнежа

Подобни публикации

Back to top button