Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани

Кметът на Плевен представи част от екипа си

Кметът на община Плевен д-р Валентин Христов представи днес част от своя екип – двама заместници и секретар. Това стана на първата пресконференция на Христов, след като той встъпи в длъжност.

Маргарита Бахнева е новият заместник-кмет с ресор “Финанси и икономика”. До момента тя изпълняваше длъжността директор на дирекцията “Приходи от местни данъци и такси”. “Маргарита Бахнева работи отлично в екип, коректна и отговорна е, доказан професионалист”, каза кметът при представянето ѝ.

Инж. Владислав Иванов е заместник-кмет с ресор “Териториално развитие”. Досега той беше директор на дирекция “Строителство, техническа инфраструктура и екология” в Община Плевен, като на тази длъжност е от 12 години. “Считам, че с поемането на този важен ресор от инж. Иванов, Община Плевен ще може да продължи работата си без излишни сътресения”, заяви Валентин Христов.

Соня Ганева е новият секретар на Община Плевен. Тя работи в местната администрация от 2009 година. От април 2021 г. е началник отдел “Местно самоуправление”. Тя е млад, отговорен човек, на когото, убеден съм, може да се разчита в работата, посочи кметът.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button