Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

Изложба-конкурс за коледни кулинарни изкушения в Гулянци

Изложба-конкурс за коледни сладки и изкушения ще се състои в Гулянци. Това съобщи за БТА Надя Любенова, главен специалист “Образование, здравеопазване и социални дейности” в общинската управа.

В кулинарната надпревара могат да се включат деца, които индивидуално или заедно със своята майка, баба, учител или приятел, покажат приготвените от тях храни. Жури ще е публиката, а най-добрите ще бъдат наградени, допълни Любенова.

Изложбата-конкурс се организира на 7 декември, когато ще се състои и традиционният празник “Споделени коледни вълшебства”, посветен на запалването на светлините на елхата в центъра на Гулянци.

На 21 декември ще се състои и коледният концерт, подготвен от Народно читалище “П. Р. Славейков”, Средно училище “Христо Смирненски” и Детска градина “Незабравка”, каза още Любенова.

Организатори на всички коледни прояви е Община Гулянци съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, читалище “П. Р. Славейков” и учебни заведения.

БТА

Подобни публикации

Back to top button