Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Бойко Борисов в Плевен: В политиката най-важна е математиката

Това, което се случва в Израел, е опасно. Какво ще се случи следващите часове, може да промени много неща в света, каза Борисов

Бойко Борисов представя кандидати за кмет и общински съветници в Плевен.

Дядо ми, докторе, казваше: Три деца не са много, но три момичета са много. Да са ти живи и здрави. Така се обърна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към кандидата за кмет на Плевен – д-р Валентин Христов.

“Лекар съм, съпругата ми – също. Нямам опит в
политиката. Но това има свое предимство, защото
мога да видя решението на проблемите от друг ъгъл.
Нуждаем се да тръгнем по нов път. Много лесно е да
посочваме проблемите, но е трудно е да се вземат
решенията”, каза Валентин Христов, кандидат за кмет
на Плевен.

“Аз мисля че хората разбират какво значи независим и подкрепен. Първо – доволен съм от Плевен. Стотици милиони се изсипаха за ВИК, за парка. Едни от най-големите ни приятели са в Плевен – доктори (д-р Горчев), прекрасна медицина”, каза Борисов.

Винаги в Плевен си задавам един въпрос – защо сте толкова мълчаливи, уплашени, неактивини толкова много години. Вие гледате празния строеж на магистралата, избивате се по пътищата и си траете, защо бе хора? – Три години – нищо, възмути се лидерът на ГЕРБ.

“Никакво будно съзнание, да кажете, че тук са вложени милиони от нашите данъци, а нищо не се прави. Не. В София нямаше нито една спортна зала, когато станах кмет. Направихме всичките. В Пловдив – нито една. Направихме ги. Русе – по същия начин. Затова изброявам – като почнете от
Сливница, та стигнете до Свиленград. Навсякъде има
зали и стадиони. И “Хемус” ще се случи. Но се случва,
благодарение на моя натиск да стане, а не на вашия
хъс. Щом си мълчите, значи не ви липсва”, разкритикува той местния партиен актив.

Нямам лоши отношения със Спартански, но ако нямаш гръб на партия – няма как да стане. Независимият Георг Свиленски е настоящият кмет на Плевен.

В политиката най-важна е математиката. Когато ти предстои вот на доверие, трябва да можеш да смяташ, както Чърчил го е казал. Борисов призова ПП за уроци по математика – “трябва да съберем 121”, каза той.

Вместо ние като некоалиционни партньори да се похвалим с всичко направено, залагаме си името, подписа за решенията в енергетиката.

Относно размириците в Израел Борисов коментира – Това, което се случва в Израел е опасно. Какво ще се случи следващите часове, може да промени много неща в света.

Източник: 24 часа

Подобни публикации

Back to top button